דף הבית > מתכונים - ניוקי > מתכון ניוקי שום עם אנטי פסטי ופירורי לחם מטוגנים
מתכון ניוקי שום עם אנטי פסטי ופירורי לחם מטוגנים
מתכון ניוקי שום עם אנטי פסטי ופירורי לחם מטוגנים
 
ניתן גם להכנה עם כל ניוקי אחר מסידרת הניוקי של "אורו דל איטליה"
 
מתכון לשלושה
 
מצרכים
 
חבילה של ניוקי שום "אורו דל איטליה".
שליש כוס שמן זית כתית מעולה.
2 בצלים חתוכים גס
חציל בינוני פרוס לרצועות
2 קישואים חתוכים לרצועות
בטטה חתוכה לקוביות
2 שיני שום קצוץ
עלי טימין קצוצים(2 כפיות)
כוס פירורי לחם
גבינת פרמז'ן
 
אופן ההכנה
 
1. קולים את החציל, הקישוא,הבטטה(אחרי שהורתחה) והבצל על רשת/או בתנור עם שמן זית.
2. שופכים שמן זית למחבת מוסיפים 2 כפיות עלי טימין קצוץ ו 2 שיני שום קצוץ, מוסיפים את פירורי הלחם ומטגנים עד הזהבה.סופגים בנייר את השמן.
3. מבשלים את הניוקי במים חמים כ 3 דקות עד אשר הם צפים, ומסננים .
4. שופכים שליש כוס שמן זית למחבת וצורבים את הניוקי למרקם קריספי.
5. מוסיפים את פירורי הלחם והאנטי פסטי לניוקי ומקפיצים כ 2-3 דקות.
 
מגישים לצלחות ומגרדים מעל גבינת פרמז'ן.
 
בתיאבון
 
דף הביתאודותקטלוג מוצריםמתכוניםשירות לקוחותמאמרים מקצועייםמן העיתונות וקישוריםצור קשר