דף הבית > מתכונים - ללא גלוטן > מתכון לפסטה פנה ריגטה ללא גלוטן ברוטב אלי אוליו ועגבניות שרי
מתכון לפסטה פנה ריגטה ללא גלוטן ברוטב אלי אוליו ועגבניות שרי
מתכון פסטה פנה ריגטה ללא גלוטן-אלי אוליו ועגבניות שרי
 
מתכון פסטה לשלושה
 
מצרכים
 
חבילת פסטה פנה ריגטה ללא גלוטן של Le Veneziane
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה -Olitalia
8 שיני שום חתוכים לפרוסות דקות
פלפל אדום חריף קצוץ דק דק
20 עגבניות שרי חתוכות לרבעים
כפית עלי טימין קצוץ דק
כפית עלי בזיליקום קצוץ דק.
גבינת פקוריניו מגורדת
מלח
 
אופן ההכנה
 
 
1. מבשלים את הפסטה פנה ריגטה לרמה של "אל דנטה" ומסננים.
2. תוך כדי בישול הפסטה, שופכים את שמן הזית למחבת גדול ומוסיפים את שיני השום, ומערבבים כ 2-3 דקות (להיזהר לא לשרוף!)
3. מוסיפים את הפלפל החריף, ועגבניות השרי ומקפיצים כ 5 דקות.
4. מוסיפים את עלי הטימין והבזיליקום ומקפיצים כ 2-3 דקות .
5. שופכים את הפסטה לתוך המחבת ומקפיצים כך שהשמן יעטוף טוב את הפסטה.
6. מגישים לצלחות ומפזרים גבינת פקוריניו מעל.
 
בתאבון!!!
 
דף הביתאודותקטלוג מוצריםמתכוניםשירות לקוחותמאמרים מקצועייםמן העיתונות וקישוריםצור קשר